Marrije Prins

Marrije Prins

Lisa Portengen, Durftevragen begeleider van het eerste uur, heeft Marrije klaar gestoomd voor het begeleiden van haar eigen sessies. Dit is wat ze over Marrije zegt:

“Is het een vogel? Is een vliegtuig? Nee het is Marrije Prins! Ik zag haar eerst als deelnemer in een van mijn Durftevragen sessies en toen viel ze me al op. Heldere ogen. Lief. Echt en een onuitputtelijke bron van ideeen en een waanzinnig netwerk. Ze ging bij mij in opleiding tot begeleider van Durftevragen. En dat ging zo makkelijk. Een snelle positieve leerling. Heerlijk! Ze is er klaar voor. Met trots presenteer ik dan ook de nieuwe begeleider Durftevragen in Amsterdam (en ach, misschien ook van de hele wereld, waarom niet?)” ~ zomer 2010

En dit zegt Marrije over zichzelf:

“Ik zet mij graag in voor Ontmoeting en Ontwikkeling. Dat doe ik op allerlei manieren; als conceptontwikkelaar, projectleider, trainer, docent en als verbinder. Ik geloof in de inzet van kunst en cultuur als middel en beweeg mij daarom in netwerken rondom Kunst, Cultuur, Onderwijs, Zorg en Welzijn. Het liefst verbind ik mensen en organisaties uit al die verschillende domeinen aan elkaar. Daarom geloof ik heilig in Durftevragen; mensen uit verschillende hoeken ontmoeten elkaar, verbinden zich en komen zo verder in hun ontwikkeling.”

Durftevragen werkt op basis van waardebepaling achteraf.
Zie hier het verlanglijstje van Marrije.